citajcrveno
blog Preporuke mjeseca
Ljepota Čitanja  

U siječnju čitamo crveno

Siječanj je mjesec crvene boje. Zato sam za tebe odabrala neke naslove koji bi ti se mogli svidjeti.

Ako si i ti jedan od onih koji se svako malo bore s odabirom knjiga za čitanje, jer eto, čitao bi sve, onda ti predlažem da započneš s knjigom crvene boje.

Umjesto da se boriš s odabirom štiva za čitanje, jednostavno zaviri na svoju policu i u ruke uzmi prvu knjigu na kojoj prevladava crvena boja.

Neke od meni dragih takvih knjiga možeš vidjeti na ovoj fotki, a to su ujedno i one koje preporučam da pročitaš. Ako ne tijekom siječnja, onda kada ti ponestane ideja što čitati.

Apsolutni favorit s ovog popisa je knjiga Tisuću žarkih sunaca, koja je jedna od mojih top 10 pročitanih knjiga all the time. Knjiga zbog koje ćeš se raspasti i o kojoj ćeš dugo, dugo razmišljati.

Ako nisi od takvog žanra, nego ti se više sviđa nešto poput krimića, onda će Nijema pacijentica definitivno ispuniti tvoja očekivanja, držati te napetim i u neizvjesnosti.

Psihologija za one izbirljive

Ako nijedan od ovih žanrova ne odgovara tvom ukusu, za tebe sam pripremila i malo drugačiji popis.

Izvrstan odabir za sve roditelje je knjiga Dječji mozak objašnjen roditeljima koja će te umiriti kad gubiš živce s klincima, a jedna od mojih najdražih knjiga s područja ovog žanra je knjiga Ispričat ću ti priču za koju definitivno mogu reći da je jedna od najboljih knjiga J.Bucaya.

Svakako se priključi i Instagram izazovu da vidim što si odabrao, a možda se meni svidi neka koju ti odabereš, a nije s mog popisa. U svakom slučaju, jako se veselim čitanju, a s početkom nove godine napadamo nove ciljeve, kako na Goodreads-u, tako i na osobnom planu.