edukacija
blog Zanimljivosti
Ljepota Čitanja  

Osobni razvoj: 5 odličnih edukacija na koje se još uvijek možeš uključiti

Osobni razvoj je cjeloživotni proces koji se odnosi na psihološki i emotivni rast svake osobe. Služi nam za pomoć pri uspješnom postavljanju životnih ciljeva, a kroz razna znanja i vještine nam omogućuje da ispunimo svoj puni potencijal. Zato ti u nastavku izdvajam pet edukacija na koje se još stigneš prijaviti.

Kako s ljubavlju reći „NE“

Nakladnička kuća Harfa donosi ti online, snimljenu edukaciju koju možeš pogledati u vrijeme koje ti najbolje odgovara u periodu od tri dana koliko će biti dostupna.

Na ovoj edukaciji naučit ćeš više o važnosti osobnih granica te zdravom rješavanju sukoba u privatnom i poslovnom životu, kao i u komunikaciji s djecom. Kako i sama Irena Orlović, voditeljica edukacije i osnivačica Harfe navodi: „Postaviti zdrave i jasne osobne granice znači brinuti za svoje psihofizičko zdravlje, što je temelj brige za psihofizičko zdravlje djeteta.“

Prijaviti se možeš OVDJE.
Ukoliko je edukacija trenutno popunjena, pričekaj koji dan za nove termine.

Izvor: Harfa

Kako odgojiti mentalno snažno dijete

Online edukacija Irene Orlović kroz četiri modula na teme: Snažan mentalni sklop, Komunikacija koja osnažuje djecu, Moć empatije, Storytelling – kako i zašto izrađivati bajke koje osnažuju djecu. Osim ovih 12 sati edukacije, za kraj je predviđen i susret uživo s Irenom.

U prvom modulu ćeš naučiti više o mentalnom sklopu, mozgu i mentalnom zdravlju djeteta. Na drugom modulu online edukacije naučit ćeš kako razgovarati s djetetom da te ono čuje te ostale korisne informacije o komunikaciji. S obzirom na to da su svim ljudima potrebni drugi ljudi i njihova suosjećajnost, u trećem modulu se uči o empatiji i njenom razvoju. U posljednjem modulu učiš kako u samo tri koraka možeš osmisliti najljepšu bajku za svoje dijete.

Prijaviti se možeš ovdje: Online edukacija KAKO ODGOJITI MENTALNO SNAŽNO DIJETE , a izvršiš li uplatu do 72 sata nakon prijave, gratis dobivaš pristup edukaciji „Kako s ljubavlju reći ne“.

Izvor: Harfa

Mindful leadership konferencija

Svjesno vodstvo je pristup u kojem se njeguje sposobnost mirnoće uma, svjesne prisutnosti, otvorenosti, suosjećanja prema sebi i drugima. Ova edukacija je pravo mjesto za tebe ako želiš svjesno, umjesto stresno, naučiti voditi sebe i svoj posao, karijeru i partnerske odnose. Možeš odabrati hoćeš li prisustvovati uživo ili putem live streaminga, a prijaviti se možeš ovdje: MINDFUL LEADERSHIP.
Uz ovu edukaciju dobivaš i priliku za prekrasan i ohrabrujuć susret s mentoricom Majom Prović.

Izvor: majaprocoaching.com

Salesianine odgojne večeri

Na ovim tematskim susretima za roditelje, odgajatelje i sve one koji se na neki način susreću s djecom, imat ćeš priliku čuti stručnjake iz područja odgoja kako govore o različitim odgojnim temama. Pridruži im se na sljedećem susretu u prostoru zajedničkog promišljanja, 28. studenog 2022. u Splitu, na temu „Najbolji način da se dijete upropasti“ i 25. siječnja 2023. u Zagrebu pod temom „Igra je više od igre“. Osim sudjelovanja u zanimljivim i aktualnim temama, imat ćeš priliku predložiti teme koje su tebi važne.

Više o SOV-u pronađi na Instagram stranici Salesiane.

Izvor: Salesiana.hr

Ne zaboravi da neprestan rad na sebi uvelike doprinosi uspjehu i životnom zadovoljstvu, a bez obzira na to koju od ovih edukacija odabereš, najvažniji dio svega si upravo – ti!
Iz vlastitog iskustva mogu reći kako su sve ove edukacije izraziro korisne, praktične, a osobito zanimljive. Vrijede svake kune i svake vaše pažnje i uloga.

book cover mockup for Ljepota čitanja

Tražiš knjigu za čitanje koja će te oduševiti?

Svaki mjesec donosim ti ideju za čitanje, a ove knjige su moja preporuka mjeseca.

Klikni i saznaj