Čitamo zajedno

Ljepota čitanja ima svoj knjiški klub! To je (za sada) mala zajednica ljudi koja se okuplja online jednom mjesečno kako bi razmijenila mišljenja o pročitanoj knjizi.

Kako funkcionira?

Svaki sudionik knjiškog kluba ima “zadatak” pročitati knjigu koju izaberemo u tom mjesecu. Na kraju mjeseca, ili po dogovoru, imamo svoj online susret na kojem razmjenjujemo dojmove o knjizi koju smo čitali. Izdvajamo citate, raspravljamo o tome što nam se svidjelo, a što nije. Što je bilo odlično, i/ili zašto je knjiga mogla/trebala biti bolja. Također, pričamo i o samom autoru knjige i o njegovim drugim djelima.

Zašto se trebaš pridružiti knjiškom klubu Ljepote čitanja?

Prije svega, zabavit ćeš se, upoznati nove ljude i steći nova prijateljstva. Sudjelovanjem stječeš i nova znanja, vještine i napreduješ u svom knjiškom smislu. I ne samo to. Napreduješ na mnogim područjima kako osobnim, tako i poslovnim. Mi ćemo te bodriti i pomoći ti da uspiješ ostvariti svoj godišnji cilj pročitanih knjiga.
Mi ćemo ti pomoći da razviješ sebe kroz ljepotu koja se prenosi čitanjem.

Nisi stigao pročitati knjigu? Nema veze. Vodimo se idejom – takav je mjesec. 😀 Ne brini, to nije razlog da se ne pojaviš na našem online susretu. Možda ćeš imati manje toga za reći, ali zato ćeš čuti puno toga i dobiti poticaj da je ipak dovršiš.