Čitamo zajedno - Ljepota čitanja

Čitamo zajedno

Dragi knjiški moljci, pozivam vas da nam se pridružite u našem Book klubu – Čitamo zajedno! Svaki mjesec ćemo čitati drugu knjigu i raspravljati o njoj na našim sastancima. Ako želite upoznati nove ljude, čitati sjajne knjige i imati priliku razmijeniti mišljenja i ideje, pridružite nam se!

Kako funkcionira?

Svaki sudionik knjiškog kluba ima “zadatak” pročitati knjigu koju izaberemo u tom mjesecu. Na kraju mjeseca, ili po dogovoru, imamo svoj online susret na kojem razmjenjujemo dojmove o knjizi koju smo čitali. Izdvajamo citate, raspravljamo o tome što nam se svidjelo, a što nije. Što je bilo odlično, i/ili zašto je knjiga mogla/trebala biti bolja. Također, pričamo i o samom autoru knjige i o njegovim drugim djelima.

Zašto se trebaš pridružiti knjiškom klubu Ljepote čitanja?

Prije svega, zabavit ćeš se, upoznati nove ljude i steći nova prijateljstva. Sudjelovanjem stječeš i nova znanja, vještine i napreduješ u svom knjiškom smislu. I ne samo to. Napreduješ na mnogim područjima kako osobnim, tako i poslovnim. Mi ćemo te bodriti i pomoći ti da uspiješ ostvariti svoj godišnji cilj pročitanih knjiga.
Mi ćemo ti pomoći da razviješ sebe kroz ljepotu koja se prenosi čitanjem.

Nisi stigao pročitati knjigu? Nema veze. Vodimo se idejom – takav je mjesec. 😀 Ne brini, to nije razlog da se ne pojaviš na našem online susretu. Možda ćeš imati manje toga za reći, ali zato ćeš čuti puno toga i dobiti poticaj da je ipak dovršiš.

book cover mockup for Ljepota čitanja

Tražiš knjigu za čitanje koja će te oduševiti?

Tražiš savršenu knjigu za svoj ukus? Zato ti pružam personalizirane preporuke! Napiši mi vodilju o svom omiljenom žanru i interesima, i ja ću ti pružiti izvanredne književne preporuke koje će odgovarati baš tebi. Jesi li spreman za avanturu u svijetu knjiga? Ispuni obrazac i dobij svoju osobnu preporuku!

Ispuni obrazac